Senem Gürer Solak “Ahmet Aydın’ı Samimiyete davet ediyorum”

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Sayın Ahmet Aydın’ın açıklamasını üzülerek okudum.

Sayın Aydın, Seferihisar Belediyesi’nden ümidini kestiğini beyan ederek belediyemizin hizmet üretmediğini belirtmiş. Sebep olarak da ortak akıl çağrısına yanıt verilmemiş…

Sayın Ahmet Aydın’ı öncelikle samimiyete davet ediyorum. Çünkü kendisinin ortak akıl açıklamasından sonra Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin ve ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları bir çok ortak akıl toplantıları yaptı. Kendileri de davetliyken toplantıya katılım sağlamadılar. Örneğin Seferihisar Kent Konseyi’nin organize ettiği Akkum Yaratıcı Yazarlık Merkezi’ndeki toplantıda Belediye Başkanımız ve ekibi oradayken siz neredeydiniz? Niye koltuğunuz boş kaldı? Seferihisar Halkı Seferihisar’ı zaten ortak akılla yönetiyor. Davetlere icab etmeyen sizlersiniz.

Bırakın siyaseti bir kenarı “2 yıldır Seferihisar Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmet etmedi demek” belediyenin gecesini gündüzüne katan emekçilerine haksızlık değil mi? Sayın Ahmet Aydın, siz yazın ortasında 15 günde bitecek diyerek başlayıp 6 ayda zor bitirdiğiniz, bisiklet yolları olacak deyip sözünüzü tutmadığınız, esnafı perişan ettiğiniz yol yapımı devam ederken Seferihisar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi o yolun 4-5 katı daha fazla asfaltlama ve parke taşı yaptı. 10 yıllardır altyapı sorunu olan yerlere çözüm getirildi. Belediyelerimiz pandemi, deprem ve tsunami döneminde sosyal belediyeciliğin en iyi örneğini göstererek kaynamayan tencere bırakmadı. Tüm emekçiler gecesini gündüzüne kattı.

Tek kararla bir gecede bu ülke %15 daha fakirleşirken, biz ülkemizden de, ilçemizden de ümitliyiz. Yarın bugünden daha güzel olacak! Biz hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadık. Çünkü bu memleketin insanlarına güveniyoruz.

Saygılarımla
CHP Seferihisar İlçe Başkanı
Senem Gürer Solak

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.