Selçuk’ta ‘Love Erdoğan’ gitti, ‘Tek Sevdamız Atatürk’ geldi!

ABD New York’ta Times Meydanı’na ‘Stop Erdoğan’ ilanı asılmasından sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’in Selçuk ilçesinde başlatılan ‘Love Erdoğan’ afişi seferberliği krize neden oldu. Efes Selçuk Belediyesi’nin Erdoğan afişlerini kaldırmasından sonra AKP Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ‘’ Buradan Belediye Başkanı Sayın Filiz Sengel Ceritoğlu’na seslenmek istiyorum. 19 yıldır Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milletimizle beraber bizler de aynı şekilde durmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza sevgimizi belirttiğimiz bu görselleri Selçuk Meydanlarında kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur. ‘’ dedi.

Pazar günü yaşanan krizin ardından belediyenin hamlesine sosyal medyadan destek yağarken Efes Selçuk Belediyesi ilçeyi ‘Tek Sevdamız Atatürk’ ilanlarıyla donatmaya başladı. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından yapılan çalışmayı paylaşarak, ‘Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğiz…’ sözlerini kullandı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.