Seferihisar’ın Yeni Lezzeti Kahve Deryası

 

Son yılların yükselen değeri Seferihisar’da ulusal markalara bir yenisi daha eklendi.

1983 yılından beri Sığacık’ta Restorancılık ve balık sektöründe hizmet veren Liman Restoran işletmecisi Ali Akdeniz’in oğlu Kadir Akdeniz, Seferihisar’a kahve deryasını getirerek hizmetin başka bir dalına geçti.

Seferihisarlılar yepyeni bir markayla ve mekanla daha tanışacak.  Genç iş merkezinin en üst katında  hizmete girecek olan Kahve Deryası, tasarımı ve konumuyla kısa sürede Seferihisarlıların beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Ulusal kökenli bir firmanın Seferihisar da ki ilk şubesi olarak açılan Kahve Deryası’nın çok zengin bir kahve menüsü bulunuyor. Bunun yanında kahvaltı, aparatif, yemek ve içecek menüsüyle de ziyaretçilerine hizmet verecek. Çocuklu aileler de unutulmamış. Aileler yemeklerini yiyip kahvelerini yudumlarken çocuklar çocuk bölümünde vakit geçirebilecekler.

Genç iş hanının üst katında açılan Kahve Deryası, güzel bir şehir manzarasına sahip.

İşletme sahibi Kadir Akdeniz “ 1983 yılında babam ve arkadaşları Sığacık mahallesinde restoran işletmeciliğine başladılar. Bende yıllarca hem görsel olarak hem de çalışarak sektörün içinde bulundum. Son yıllarda Seferihisar tanıtım açısından oldukça etkin bir konuma geldi. Türkiye’de Seferihisar’ı duymayan tanımayan kalmadı. Bu tanıtım ilçe ekonomisini de oldukça hareketlendirdi ve bunun getirisi olarak Türkiye’nin bildiği markalar Seferihisar’a girmeye başladı. Bizde Kahve Deryası ile Seferihisar’ın ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bir sektöre adım attık. İşletme ve hizmet sektöründe ki tecrübemizi yeni iş yerimize aktaracağız. Şuan mekanı açmamıza rağmen henüz açılışını yapmadık. Bunu yürüme öncesi emekleme gibi düşündük. Önce işletmemizin eksiksiz ve tam anlamıyla hizmet vereceğinden emin olmak istedik.  Açılışımızı 15 gün sonra yapacağız. Açılışımıza ve işletmemize herkesi bekliyoruz” dedi.

 

kahve

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.