Seferihisar’ın Telefonu Çekmeyen Köyü

Seferihisar Payamlı köyünde cep telefonu şebekelerinin çekmemesi nedeniyle köylüler köy meydanına gelerek yada ev çatısına çıkarak telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor.

Köylüleri adeta işkence çekiyor

Sevdikleriyle diledikleri gibi görüşemeyen, bir hasta olduğu zaman sağlık ekiplerine ulaşmakta güçlük çeken köylüler, coğrafi yapısı nedeniyle deniz ve tepelik alan arasında kalan köylerine bir şebeke alıcısı kurulmasını istiyorlar. Köylerinin 45 hane ve 200 nüfuslu olduğunu belirten Payamlı köyü muhtarı Ersin Göçen yetkililerden acil çözüm beklediklerini söyledi.

Hasta olduğunda ya da telefonla görüşmek isteyen herkesin köy meydanına gitmek zorunda kaldığını ifade eden Göçen, “Bizim köyde telefon çekmiyor. Gece bir hastamız oluyor, bu tepeye çıkıyoruz. Hangi devirdeyiz. Bizde Türkiye vatandaşıyız. Bizim köyde 45 hane var, en azından 200 nüfusu var. Köy meydanına çoluk, çocuk tepeye çıkıyoruz. Köyde, evlerin içinde telefon çekmiyor” dedi. 
Mustafa çakal konuşmasında “İki aydır telefonu elime almıyorum çünkü çekmiyor. Ulaşmak isteyen bana kahveden bir şekilde haber veriyor.” Dedi. 
Süleyman Çakal, çekmeyen telefonların faturasını ödüyoruz. “ diyerek tepki gösterdi.


pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.