Seferihisar’ın Meşhur Mutfağı İstanbul’da

Hilton İstanbul Bosphorus’un en gözde mekanlarından biri olan Lalezar Meyhanesi, “Yerel Mutfak Global Lezzet” kapsamında bu kez Türkiye’nin ilk “Sakin Şžehri” olan Seferihisar’ın mutfağı davetlilere sunuldu. Tüm yemekler, Seferihisar Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kadınlarının elinden çıktı.

Yenilenen konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Hilton İstanbul Bosphorus içerisinde yer alan Lalezar Meyhanesi, Mart ayında Adana’nın yöresel yemeklerini tanıtarak başladığı “Yerel Mutfak Global Lezzet” konseptine Türkiye’nin ilk “Sakin Şžehri” olan İzmir – Seferihisar ile devam ediyor. Seferihisar’ın birbirinden özel lezzetlerinin davetlilere sunulduğu gecede, Lalezar Meyhanesi’nin mutfağı, Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kadınlarına teslim edildi.

Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşen lansman gecesine katılanlar arasında Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Neptün Soyer ve kooperatif kadınları, Oyuncu Altan Gördüm, Gazeteci ve Sunucu Murat Güloğlu Hilton İstanbul Bosphorus Otel Müdürü Tolga Aytan da vardı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen ve basından da birçok kişinin katıldığı etkinlik davetlilere keyifli bir gece yaşattı.

Hilton İstanbul Bosphorus Seferihisar lezzetlerini sevenler, merak edenler ve özleyenleri 26-27-28 Nisan’da Lalezar Meyhanesi’ne bekliyor.

Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı Tanıtıldı

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.