Seferihisar’ın Güzellikleri Instagram’da

Türkiye’nin ilk yavaş şehri Seferihisar’ın artık Instagram’da tanıtım hesabı var! İki genç gezginin gönüllü olarak hayata geçirdiği Visit Seferihisar projesi kapsamında Seferihisar’ı Instagram’da hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtıyorlar.

Küçük yaştan beri başta Türkiye olmak üzere , Avrupa ve Amerika kıtasını gezme şansı bulan genç gezginlerden Ege Şahin, Egeli Gezgin Ege olarak blogunda seyahat tecrübelerini ve gezi rehberlerini paylaşıyor. Can Bilgiç ‘de kronikgezgin ismiyle seyahat ile ilgili pratik bilgileri web sayfasında paylaşıyor.

Seferihisar’ın güzellikleri Instagram’da

Sığacık Pazarı, akkum plajı, yerel lezzetler ve Seferihisar’daki birçok farklı görsellerle zenginleştirilen Instagram hesabı kısa sürede 1500’den fazla takipçiye ulaştı.

Etiket: #VisitSeferihisar

Proje kapsamında Instagram’da #visitseferihisar etiketiyle paylaşım yapılan fotoğraflar özenle seçiliyor ve Instagram albümüne ekleniyor.

Siz de Seferihisar’da çektiğiniz fotoğrafları Instagram’da paylaşırken #visitseferihisar etiketini kullanarak projeye destek olmayı unutmayın!

Instagram: https://www.instagram.com/visitseferihisar/

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.