Seferihisar’ın Gururu Özata

İki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Tunç Soyer Seferihisar’da son dönemde başkan yardımcılığını yapan Gürhan Özata’yı Yerel Hizmetler Şube Müdürü olarak Seferihisar’a atamasının ardından büyükşehir hizmetlerinde ciddi artış oldu.

SEFERİHİSAR’A HİZMETLER BİR BİR GELMEYE BAŞLADI!

. Seferihisar Belediyesi ile ortaklaşa yapılan parke taş döşenen yollar ve asfalt çalışmaları Seferihisar ilçesinin havasını değiştirmeye başladı. Kalıcı yatırım hizmetleri ise 2020 yatırım programı kapsamında başlanacak.

Bir önceki dönemde Seferihisar’a gelmeyen gelemeyen büyükşehir yatırımları artık gelmeye başlarken Karakayalar-Kuşadası Köprüsü arasında yaya ve bisiklet yolları yapılacak. İlçenin iki yönden girişi AB standartlarına uygun hale getirilecek.

KOCAÇAY ÖRNEK GÖSTERİLECEK

Seferihisar’ın en büyük sorunlarının başında gelen otopark meselesi de yine 2020 yatırım programına alınarak kalıcı şekilde çözümlenecek.

GÜRHAN ÖZATA KİMDİR

1959 doğumlu olan Özata, belediyecilik deneyimine 1992 yılında Ürkmez’de adım attı. O zaman yeni belde olan Ürkmez’de belediyenin çeşitli kademelerinde görev alan Gürhan Özata, Büyükşehir Yasası ile bu beldenin mahalleye dönüşmesinden sonra Seferihisar’da görev aldı.

Tunç Soyer’in ilk beş yıllık döneminde Seferihisar Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürüttü. Soyer’in ikinci döneminde belediye meclisi üyeliğine seçilen Özata, 5 yıl süreyle belediye başkan yardımcılığı yaptı. Tunç Soyer’in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmesinin ardından da Soyer tarafından Seferihisar’a Yerel Hizmetler Şube Müdürü olarak atandı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.