Seferihisar’ın En Fazla Üyesi Olan Derneği Olacağız

Seferihisar’da 2013 yılında kurulan sporda profesyonel hayatı yaşamamış 39 yaş üstünde spor yapmak isteyenlerin oluşturduğu Masterler, dernek çatısı altında buluştu.

 

2013 yılında Seferihisar Masterler Futbol takımı olarak kurulan ve 2014 yılında dernekleşen topluluk bünyesine Futbolun dışında Basketbol, Voleybol, Tenis, Yelken, atletizm ve halk oyunlarını da katarak 39 yaşın üstünde ki herkesin sevdiği ve ilgilenmek istediği branşı daha sistemli yapmasına olanak tanıyacak.

 

İlk olarak İzmir’de düzenlenecek Masterler Futbol ligine katılmak için haftada iki antrenmanla 8 aydır çalışmalarını sürdüren Seferihisar Masterler spor, 20 Eylül tarihinde başlayacak Masterler Ligine katılım davetini aldı.

 

Seferihisar Masterler spor Derneği Başkanı Evrim Ataman “ Sadece spor yapmak ve Futbol oynamak için 2013 yılında bir araya gelen 10-15 kişiden bugünlere geldik. Antalya da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katıldığımızda gördük ki Masterler ligleri uluslararası boyuta taşınmış. Birçok branşta bir yerlere gelmek ve üst liglere çıkmak için çok fazla çaba sarf etmek ve maddi imkanlarınız olması gerekirken, bu işe erken başlamanın avantajını yaşayacağımız oldukça net görünüyor. Türkiye Masterler Ligi Fedarasyonu İzmir’de kurulacak ve bizde Seferihisar Masterler derneği olarak oraya temsilci sokabileceğiz.

Seferihisar, Plaj Futbolunu erken keşfetmenin ve o branşa yönelik yatırımların karşılığını alıyor. Bizim içinde aynı şey geçerli olacak. Yeni bir dernek olmamıza rağmen birçok branşla zamanında ilgilenmiş ve yeniden spora dönmek isteyenlerden üye talebi alıyoruz. Yakın gelecekte Seferihisar’ın en fazla üyeli Derneği olacağımızı söyleyebilirim. Bize bu yolculukta destek olan Seferihisar Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer, Halk Eğitim Müdürü Sinem Kural ve Teos Marina Müdürü Burak Köylübay’a Spor yapmak isteyen 39 yaşın üstünde ki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizim ne yaptığımızı bile anlamadan sadece bizlere güvenerek desteklerini her zaman hissettirdiler” dedi.

 

mas1 mas2

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.