Seferihisar’ın Abisi’nden Müjde

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisarlı Hayırsever İşadamı Necat Hepkon’u ziyaret etti. İstanbul’da gerçekleşen görüşmenin ardından açıklamalar yapan Başkan Yetişkin; “Necat Ağabeyimizle çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Çok yakında bir spor kompleksini birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Seferihisar’a okul, hastane, üniversite, cemevi gibi eşsiz eserler kazandıran işadamı Necat Hepkon, İstanbul’daki ofisinde Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Meclis Üyeleri Rahmi Tezel Çınar ve Hüseyin Kocaer’i misafir etti.

Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk kez Necat Hepkon’u ziyaret eden İsmail Yetişkin, bugüne kadar Seferihisar’a yaptığı hizmetler için tüm Seferihisarlılar adına teşekkür etti. Necat Hepkon, Yetişkin’e görevinde başarılar diledi. Seferihisar için her zaman hizmete hazır olduklarını belirtti.
Toplantının en önemli gündem maddesi ise Necat Hepkon tarafından yaptırılan ve kapalı durumda bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun tekrar faaliyete geçmesi için neler yapılabileceği oldu.

Spor kompleksi yapılacak

Başkan Yetişkin, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar’la görüştüklerini, okulun tekrar eğitime başlayabilmesi için bir spor kompleksi yapımına ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Hepkon, “Okulu yaptık ancak kapalı durumda olması içimizi acıtıyor. Spor kompleksi yapımını üstlenebiliriz” dedi.

Başkan Yetişkin ”Seferihisar’ın değerli büyüğü Necat Hepkon’dan ilk müjdemizi aldık. Biz de Seferihisar Belediyesi olarak mevcut koşulların sağlanması için, gereken araziyi  kısa sürede bulup spor tesisinin yapımının hızlıca başlamasını sağlayacağız. Saygıdeğer büyüğümüze ne kadar teşekkür etsek az. Onun Seferihisar’a yaptıkları ve yapacakları için minnettarız” dedi.

Seferihisar Belediyesi önümüzdeki günlerde spor kompleksinin yapımı için gerekli çalışmalarını tamamlayarak, hem Dokuz Eylül Üniversitesi’ne hem Necat Hepkon’a sunum gerçekleştirecek. Yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından tesisin yapımına başlanacak.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.