Seferihisar’ı Vuracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe kriz merkezinde yaptığı açıklamada; kasırga Seferihisar ve Çeşmeyi vuracak dedi.

Seferihisar İçin bu acil durum numaralarını kaydedin

Seferihisar Belediyesi 0232 743 3960 — 444 7743 – Ani Müdahale için Kasırga boyunca tüm araçlar ve personel ile hizmette olacak. 

Emniyet Amirliği  743 57 91 – 155

İtfaiye – AKS 110

Acil Yardım 112

İZSU Su Arıza 185

Elektrik Arıza 186

⇒Uzun süre  Elektrik kesintisi beklendiği için, yedek batarya, taşınabilir şarj cihazı, mum, ışıldak ve yiyecek maddelerinizi mutlaka tedarik edin.⇐

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Ege ve Akdeniz için yaptığı Tropik Fırtına uyarısı artık Çeşme, Seferihisar, Doğanbey ve Ürkmez’i tehdit ediyor.

İşte o Açıklama ,

Türkiye’ye Ege kıyılarından gelmesi ön görülen fırtınanın saatte 100-120 kilometre hızla ülkeye giriş yapması öngörülüyor.

Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Yunanistan üzerinden Kıyı Ege’ye 120 km hızla 75 kg/m2 yağışla ulaşması beklenen kasırga nedeniyle Seferihisar Belediyesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Daha önce tecrübemiz olmayan hiç yaşamadığımız bir durumla karşı karşıyayız.
Bu nedenle belediye olarak tüm izinleri kaldırdık. Herhangi bir durumun yaşanma ihtimaline karşı tüm araç-gereç ve personel gücümüzle hem Seferihisar hem Doğanbey-Ürkmez ekipleri olarak hazır durumda ve ilçemizin her yerinde olacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU ve İtfaiye ekipleriyle de ortaklaşa çalışmakta, olası su baskını ihtimallerine kanal ve logar temizliklerini tamamlamaktayız.
İhtiyaç duyulduğu takdirde, herhangi bir yıkım, su baskını gibi durumlarda 02327433960-4447743 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz. Beklenen kasırgayla ilgili bilgiler güncellendikçe sizlerle Belediye hesaplarımızdan paylaşmaya devam edeceğiz. Halkımızdan da kasırga beklenen saatlerde mümkünse dışarıda olmamaları, araç kullanmamaları, açık alanlarda devrilince zarar verebilecek, ağır, kesici, yaralayıcı vb. malzemelerin güvenli yerlere alınmasını rica ediyoruz. Umudumuz kasırganın kuvvetini kaybederek kimseye zarar vermeden kaybolması. Seferihisar Belediyesi olarak ihtiyaç halinde vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde bekliyoruz.

 

İşte o Açıklama ,

Lütfen : Deniz yönünde olan pencere kapılarınızı korumalı, balkonda yada bahçede olan uçabilecek materyelleri ortadan kaldırmalısınız, alt katta oturan ve daha önce su baskını yaşamış yada yaşama ihtimali olan vatandaşlar dikkat etmeli ve kasırganın olduğu saatte dışarıda mümkünse olmayın..

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.