Seferihisar’dan doğan organik sabun BubbleHands

Uluslararası bir şirkette tercümanlık yapan Gülgün Barlas hayalini gerçekleştirdi, organik ürünlerin şifasını sabunla buluşturdu.

Kamu yönetimi mezunu genç girişimci Gülgün Barlas yıllar süren İtalya macerasından sonra Türkiye’ye dönerek uluslararası bir şirkette italyanca tercüman olarak işe başladı, ama hayalleri hep peşinden geldi ve çocukluğunun  tutkusu olan müzik aşkı ile bir single çıkardı, şarkısının ismi ve hayatının özeti gibi olan “Kaybetmek Yok” isimli şarkı Spotify ve Itunes’ta dinlenmesi her gün artmaya devam ederken, BubbleHands Yaratıcı Doğal Sabunlar markasını hayata geçirdi.

Rengarenk huzurlu doğal sabunlar


 Sakin şehirde mutlu sabunlar diyerek başladığı sabun atölyesinde kişiye özel isimler, renkler, içerikler, farklı amaçlarla doğal butik sabunlar üreterek her gün daha fazla insanın tenine parlaklık,ışıltı ve mutlu köpükler vermeye başladı. Sıradan sabunların aksine , rengarenk ve şirin tasarımlar yaparak; bisküvi, araba, küp, çiçek, patik, kalp, deniz kabuğu, klasik sabun kokulu, çikolatalı, aleo veralı, shea yağlı ve tatlı bademli, okaliptüs-naneli, kahveli,çilekli, lavantalı, ballı-tarçınlı, zeytinyağlı, ısırgan otlu, erkekler içinse odunsu kokulu gibi geniş bir katalogta üretime başladı.

İçeriğinde kimyasal madde olmadığı için bebekler ve hassas cildi olanlar tarafından oldukça sevilen sabunlar sadece bakım amaçlı değil babyshower, nişan yada düğün gibi özel günler içinde fazlasıyla talep gördü.  
sizlere küçük bir not; hayallerinizin peşinden gitmek ve listenizi baştan yazmak için hala vaktiniz var…    
 sipariş için instagram sayfası @bubblehands__ sayfasından takip edebilirsiniz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.