Seferihisar’da Yetişkin Yeniden Başkan

Seferihisar CHP İlçe kongresi 28 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

CHP İzmir’deki ilçe kongreleri Seferihisar’da devam etti. 28 Kasım Cumartesi günü Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongre tek aday olarak giren İlçe Başkanı İsmail Yetişkin yeniden ilçe başkanı oldu. Büyük bir dostluk ve dayanışma içerisinde gerçekleşen kongrede delegeler sandığa giderek oylarını kullandı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılarak oyunu kullandığı kongrede toplam 139 delegenin 100’ü sandığa gitti. Kullanılan 98 oyun 98’ini alan tek aday İsmail Yetişkin yeniden ilçe başkanı oldu.

Kongrenin ardından partililere teşekkür eden Yetişkin; “Büyük bir dostluk, sevgi ve dayanışma içerisinde kongremizi tamamladık. Seferihisar’da belediye yönetimimizle Türkiye’ye örnek olmayı başarıyoruz. Bugünkü kongremizin de örnek olmasını diliyorum. Umuyorum yapacağımız çalışmalar hem yerelde hem genelde CHP’yi iktidara taşımaya yardımcı olacaktır” dedi.

Sakin geçen ilçe kongresinde divan başkanlığını Ednan Arslan yaparken; üyelerden Mehmet Şenel’in Yetişkin’in listesinde il delegesi yazılmadığı için istifa etti. PM eski üyesi Hüseyin Saygılı, Doğan Albayrak gibi isimler kongreye katıldı.

Seferihisar CHP Yeni İlçe Yönetimi şu şekilde oluştu:

Başkan: İsmail Yetişkin

Asil üyeler: Yusuf Fidan, Reşat Gültekin, Fehmi Harman, Tayfun İlhan, Sinem Karaman, Şadiye Kolat, Temel Okyar, Mehmet Özden, Senem Solak Gürer, Neptün Soyer, Melek Tiriç, Semih Tuğral.

İl Kongresi Delegeleri: Hüseyin Ercan, Tunç Soyer, Ali Taşkın, İsmail Yetişkin, Yusuf Vehbi Tarhan

 

 

CHP 3 CHP 4 CHP 5 CHP CHP2 İsmail Yetişkin Kongre1 Yetişkin

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.