Seferihisar’da Ufo Paniği

Bu fotoğraflar olay yaratacak. İddiaya göre fotoğraftaki UFO Türk semalarında jetlerimizle it dalaşına girdi.

 

 

 

 

 

 

Dünya’nın bir çok ülkesinde sık sık haberlere konu olan UFO olayları, bu kez Türkiye’de yaşandı. Fotoğrafları çekilen ve UFO olduğu öne sürülen kimliği belirsiz bir cisim, Türk savaş uçağı ve helikopteriyle aynı karede görüntülendi.

İZMİR SEFERİHİSAR’DA ÇEKİLDİ

Fotoğrafların çekildiği yer İzmir Seferihisar’ın Doğanbey bölgesi. 22 Nisan 2014 tarihinde çekilen fotoğraflarda F5 uçağının yakınında, ne olduğu belirlenemeyen bir cisim göze çarpıyor. Bir başka karede ise askeri bir helikopter gökyüzünde dolaşan cisimle aynı kadrajda.

 

“UFO’YA HAVALANAN UÇAKLAR MÜDAHALE ETTİ”

Fotoğrafları çeken kişi, o sırada arazide çalışan Metin Mehmet Kaya. Çektiği kareleri Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’ne gönderen Mehmet Kaya’nın iddiasına göre aniden gökyüzünde beliren cisme, 3-4 savaş uçağı ve helikopter müdahale etti. Uçakların cisimle it dalaşına girdiğini belirten Kaya, birkaç dakika süren mücadele sonrası UFO olarak nitelediği cismin gözden kaybolduğunu öne sürdü.

 

GÖRÜNTÜLER GERÇEK

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, fotoğrafları SOZCU.COM.TR’ye değerlendirdi. Görüntüleri incelediklerini söyleyen Haktan Akdoğan’a göre fotoğraflar kesinlikle montaj değil.

GENELKURMAY’A GÖNDERMEDİK

Fotoğrafları Genelkurmay Başkanlığı’na göndermediklerini söyleyen Akdoğan, bunun nedeniyse şöyle açıkladı:

“Genelkurmay’a fotoğrafı göndermedik. Çünkü son 10 yıldır gönderdiğimiz belgelere ve yaptığımız sunumlara karşılık henüz göremedik. Genelkurmay yetkilileri bu sunumlar sonunda merkezimize defalarca kendi yakınlaşmalarını da açıklayacaklarını belirtmişti. Fakat tıpkı tüm dünya ordularında olduğu gibi onlar da bu bilgileri sır olarak saklıyor. Şu ana kadar sadece emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş gibi havacı komutanlarımız dışında bize bilgi veren olmadı. Onlar da emekli olduktan sonra bu açıklamaları yapabiliyorlar.”

 

 

u6

 

Emre KOL / Sozcu.com.tr

pubg uc

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.