Seferihisar’da turizm sezonu toplantısı yapıldı

Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kaymakam Naci Aktaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Çevre Koruma Daire Başkanı Şükran Nurlu, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Yerel Hizmetler Müdürü Gürhan Özata, belediye birim müdürleri ve işletmecilerin katılımıyla kapsamlı turizm toplantısı gerçekleştirildi.

Sığacık, Doğanbey ve Ürkmez mahallesinde faaliyet gösteren işletme sahipleri ile yapılan turizm toplantısında, bugüne kadar gelinen nokta, bugünden sonra turizm sezonu için neler yapılmalı, İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile alınacak olan önlemler ve işletmecilerin şikayetleri konuşuldu.

Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş yaklaşan turizm sezonu öncesi hedeflerinin sorunsuz bir sezon geçirilmesinin vurgusunu yaparak, özellikle Sığacık Kaleiçinde yüksek seste canlı müzik yapan işletmelere kurallara uyulmadığı sürece yaptırım uygulanacağı söyledi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.