Seferihisar’da toplu sünnet şöleni

Seferihisar Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında 7. kez Sünnet Şöleni gerçekleştirildi. Şölen kapsamında rekor katılım ile Seferihisar’da yaşayan 62 ailenin çocuğu sünnet ettirildi. Çocukların sünnetleri Etik Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Üroloji Kliniğinde yapıldı. 

Cannaz Garden’da düzenlenen Sünnet Şöleninde çocuklar için patlamış mısır, pamuk şeker ikramları yapılırken çocuklar palyaço oyunlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve eşi Fatma Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Nuriye Hepterlikçi ve Yelda Celiloğlu sünnet olan çocuklara altın taktı.

Bayram gibi kutlanan Sünnet Şöleni gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşku ve eğlence ile devam etti.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ” Seferihisar’da yaşayan her çocuk bize emanet, maddi olarak zorluk çeken ailelerimizin mutlu günlerini paylaşmak, bunu bayram havasında kutlamak bizim için gurur verici, katılan tüm ailelere teşekkür ediyorum. Rekor katılım ile yedincisini gerçekleştirdiğimiz bu şölen artık bir gelenek oldu, ilçemizde yaşayıp ihtiyacı olan aileleri her yıl şölenimize bekliyoruz “dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.