Seferihisar’da ortaçağ

Şehit General Temel Cingöz Caddesinde Seferihisar’da son kalan müstakil evlerden biri çevresinde bulunan apartmanların pisliğine gömüldü. 

Neredeyse balkonlardan evlerin pencerelerinden çöp atılmaya başlayan evin bahçesinde  havaların sıcaklamasından sonra yılanlar görülmeye başladı. Duyarlı komşular tarafından verilen bilgide evde kimsenin oturmadığı ve bunu fırsat bilenlerin çöplerini buraya attığı yönünde oldu.

Seferihisar’ın merkezi konumunda bulunan ev için Seferihisar Belediyesi gelen şikayetlere çözüm bulamıyor, Temizlik İşleri Müdürlüğü tapulu şahıs arazisi olduğu için bahçeyi temizleyemiyor ve sadece dışarıdan ilaçlamak dışından bir önlem alamıyor. 

Çevrede oturan ve balkonlarından bahçeye çöp atarak ortaçağ geleneklerini sürdüren bazı mahalle sakinleri her türlü hastalığa davetiye çıkartıyor, belediye yetkililerinin sahipli bir yer olduğu için temizlik açısından bir çözüm bulamadığı evde, duyarlı komşular oraya çöp atan kişilerden bunu yapmamalarını istiyor.

   

      

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.