Seferihisar’da ortaçağ haberine belediyeden anında yanıt “15 torba”

Şehit General Temel Cingöz Caddesinde Seferihisar’da son kalan müstakil evlerden biri çevresinde bulunan apartmanların pisliğine gömüldü haberimize Seferihisar Belediyesinden anında yanıt geldi.  Komşu binaların balkonlarından,  pencerelerinden çöp atılmaya başlayan evin bahçesinde hava sıcaklarının artmasından dolayı pis kokular gelmeye başlanmıştı.  Çevrede oturan ve balkonlarından bahçeye çöp atarak ortaçağ geleneklerini sürdüren bazı mahalle sakinleri her türlü hastalığa davetiye çıkartmaktaydı. 

Seferihisar Belediyesi Zabıta ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri evin sahibi iletişime geçerek konuyu 24 saat içinde çözdü. Ev sahibi ilçe dışında yaşadığı, 65 yaş üstü olması ve yaşanan salgından tedirgin olduğu için dışarı çıkamadığını belirterek belediye tarafından bahçenin temizlenmesini rica etti. Bu aşamadan sonra belediye ekipleri evin bahçesini temizledi, toplam 15 poşet çöp toplandı.

Duyarlı çevre sakinleri Seferihisar Belediyesi ekiplerine ve büyük duyarlılık gösteren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e teşekkür etti.

pubg uc

1 Yorum

  1. aynı sıkıntı bizim hıdırlık mahalle 73 sokakta da var maalesef insanlar bu çöp konusunda duyarlı değil belediyeye bir kere ilettim bir süre sonra temizlendi fakat aynı inşaat çalışanları yine moloz döktüler ve bazı kendini bilmezler de üzerine çöp atmaya başladı bakalım ne zaman temizlenecek bekliyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.