Seferihisar’da Öğretmenler Günü kutlandı

Seferihisar’da Öğretmenler Günü düzenlenen tören ile kutlandı.

Seferihisar Mezarlığı’nda Şehit Öğretmen Mehmet İzdal ve tüm eğitim şehitlerinin anılması ile başlayan tören Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam etti.

Törene Kaymakam İlhan Abay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu, Nuriye Hepterlikçi, siyasi parti temsilcileri, Seferihisar’da görev yapan öğretmen, öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk sunumunun ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Çağan Irmak Salonu’nda Öğretmenler Günü Özel Programı sergi açılışı ile başladı. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe okulları arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüllerinin verilmesinden sonra Seferihisar Necat Hepkon Anadolu Lisesi Öğretmenleri tarafından hazırlanan Müzik Dinletisi ile sona erdi.

Seferihisar’da Öğretmenler Günü coşkusu


Seferihisar’da Öğretmenler Günü coşkusu

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.