Seferihisar’da Nevruz Kutlandı

Toprağı “ana “ olarak vasıflandırıp, baharın gelişi anlamına gelen 21 Mart Nevruz Bayramı, Soner Değerli Ürkmez Ortaokulu’nda coşkuyla kutlandı.

Ürkmezli hayırsever işadamı Soner Değerli tarafından yaptırılan Ürkmez Ortaokulu’nda gerçekleşen kutlamaya Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz, Seferihisar Belediye Başkan Vk. Tayfun İlhan, Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya,  Köy Koop Başkan yardımcısı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, İşadamı Soner Değerli ve öğrenciler ile velileri katıldı.

DSC_9025

Soner Değerli Ürkmez Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlarken okul öğrencileri tarafından folklor gösterisi yapılarak şiir okundu.

Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Irmak Değerli yumurta tokuşturup nevruz geleneğini tekrar yaşatırken, Seferihisar Belediye Başkan Vk. Tayfun İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya  demir dövdüler, ardından Nevruz ateşinin üstünden atladılar.

Soner Değerli Ürkmez Ortaokulu’nda güreş takımı gösterisi ve çeşitli yarışmalar ile kutlamalar tamamlandı.

 

DSC_8964 DSC_8972 DSC_8978 DSC_8983 DSC_8987 DSC_8992 DSC_9010  DSC_9036

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.