Seferihisar Anadolu Ateşi ile buluşacak

Seferihisar’ın Kurtuluşu’nun 98. yılı birbirinden güzel etkinliklerle kutlanacak

Program 11 Eylül Cuma günü Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayarak Sığacık Kaleiçi “Cam İşleme Sergisi” ve Girlen Mevkii’nde Anadolu Ateşi’nin sahne performansı ile devam edecek.

Anadolu Ateşi’nden Seferihisar’ın kurtuluşuna özel dans gösterisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile yapılan Nebil Özgentürk özel belgesel sunumuyla Anadolu Ateşi gösterisi, içinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla “park et seyret” formatında gerçekleşecek. Tüm vatandaşlar gösterinin gerçekleşeceği bölgede araçlarının içlerinden Anadolu Ateşi’nin muhteşem dans performansını koronavirüs tedbirlerine uygun olarak izleyebilecek.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Seferihisarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu bu yıl pandemi tedbirleri kapsamında Anadolu Ateşi’nin eşsiz sahne performansını izleyerek kutlayacağız. Ayrıca tüm vatandaşlarımızı  Sığacık Kaleiçi’nde gerçekleşecek içlerinde Seferihisar tarihini barındıran cam işleme sergimizi görmeye davet ediyorum” dedi.

Önemli Editör Notu : Sığacık bilindiği üzere normal şartlarda bile kalabalık bir yer, Cuma günü özellikle hafta sonu ve Anadolu Ateşi gösterisi olması trafiği daha da arttıracaktır. Girlen sahne bölgesine araçlar saat 19.00’da alınmaya başlayacak ve görevliler park düzeni oluşturacaktır. Sığacık’a gelmek için erken bir saate yola çıkmanız trafikten en az şekilde etkilenmenizi sağlar. Alternatif olarak Karakayalar üzerinden Girlen mevkine ulaşmak daha kolay olabilir. “Kısaca; erken bir saatte Sığacık sınırlarına girin”

Seferihisarımızın kurtuluşu kutlu olsun..

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.