Seferihisar’da kendi markasını kurdu

Seferihisar girişimci kadın esnaflara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Profesyonel Make up Artist Esra Han Seferihisar’da kişisel bakım alanında eksikliği çekilen sektörün ilk ayağı olan güzellik merkezini açtı.

Avrupa standartlarında hizmet

Seferihisar İzmir Caddesi’nde olan Miva Beauty Clinic’in son teknoloji cihazları ve alanında uzman kişileri bünyesine alarak, lazer epilasyon, bölgesel zayıflama, cilt bakımı, manikür-pedikür, protez tırnak ve makyaj alanlarında hizmet vermeye hazırlandı.

Salon, geçtiğimiz Pazar halka açık açılış yaparak Seferihisar halkı ile buluştu. Açılışa birçok davetli katıldı. Make up artisti Esra Han açılış konuşmasında “ Her zaman kendi mesleğimi yapmak istemişimdir. Seferihisar’a yerleşirken aklımda hiç böyle bir güzellik salonu yoktu. Ama Seferihisar bana ilham kaynağı oldu ve bu salonu açma kararı alarak hem Seferihisar’a yenilikler getirmek hem de mutlu olduğum işi yapmak istedim. Bu süreçte başta eşim olmak üzere destekleyen herkese ve açılışa katılan sizlere çok teşekkür ederim. Son olarak eklemek isterim ki kadın isterse her şeyi yapar” dedi.

@mivabeautyclinic
Telefon: 0545 910 3902

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.