Seferihisar’da kalabalık kaosu

Türkiye’de 17 gün boyunca sürecek tam kapanma kararı sonrasında Seferihisar’da Salı pazarı, bankamatikler ve marketler deyim yerindeyse izdihamı yaşadı. 

Geçtiğimiz hafta Cuma pazarının kurulmaması nedeniyle Seferihisarlı vatandaşlar tarafından beklenen ilk Salı pazarında ürünler neredeyse kapışıldı. Perşembe akşamı başlayacak olan 17 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle Seferihisar yaşayan vatandaşlar şarküteri, fırın, bankamatik ve marketlerde kuyruk oluşturdu, izdiham yaratan kalabalık, pandemi tedbirleri açısından korkutan görüntüler oluşturdu. 

Ana cadde trafiği kilitlendi

Seferihisar ilçe merkezinde kurulan Salı pazarında vatandaşlar tezgahlarda ürün bırakmadı aynı zamanda ana cadde trafiğinde uzun süre trafik aksadı.

Perşembe günü Seferihisar ve Ürkmez’de pazar kurulacak

Seferihisar’ın Cuma günü kurulan pazarı ve Ürkmez pazarı sokağa çıkma yasağı nedeniyle Perşembe günü kurulacak.

Seferihisar için önemli uyarı

17 gün boyunca pazar olmayacağı için yoğunluk beklenen Perşembe günü, pazar alışverişi yapmak isteyen vatandaşlardan mümkün olduğunca ana caddeyi kullanmamalarını, Kocaçay mevkinde bulunan arka yolu yada jandarma taburundan içeriye girdiğinizde ilk sol tarafta bulunan mahalle arası yollarını kullanarak pazar yerine ulaşmalarını öneriyoruz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.