Seferihisar’da Hisseli Harikalar Kumpanyası

Dördüncü kez düzenlenen Tiyatro Haftası Hisseli Harikalar Kumpanyası’yla devam etti. Belediye tiyatro topluluğunun sergilediği efsane oyunda, Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer de sahne aldı.

80’li yılların en beğenilen müzikallerinden olan Hisseli Harikalar Kumpanyası bu kez Seferihisarlı gençler tarafından sergilendi. Sığacık Kaleiçi’nde gerçekleşen oyuna Seferihisarlılar büyük ilgi gösterdi.

Seferihisar Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Vedat Güzel’in yönetmenliğini yaptığı Çocuk Belediyesi Gençlik Merkezinde tiyatro kursu gören yaklaşık 35 kişilik bir ekibin rol aldığı oyun Seferihisar’da seyirciyle ilk kez buluştu. Gecenin sürprizi ise tiyatro ekibinin çalışmalarını yakından takip eden ve destek veren Neptün Soyer’in oyunda rol alması oldu. Oyunun finalinde sahneye çıkan Neptün Soyer ve belediye tiyatro ekibi geceye katılanlardan büyük alkış aldı.

Tiyatro haftası 19 Haziran Perşembe akşamı saat 21.00’da, Seferihisar Belediyesi Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek Reklam İsteyen Çocuk ve Sihirli Öyküler oyunlarıyla devam edecek.

 

 

 

DSC_3859 DSC_3875 DSC_3893 DSC_3931 DSC_3952 DSC_3984 DSC_4036

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.