Seferihisar’da En Güzel Yılbaşı Eğlencesi

Seferihisar Belediyesi ev sahipliğinde Özel Can Arkadaş Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Seferihisar CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Yılbaşı Eğlencesine İlçemizde yaşayan engelli ve özel çocuklar çocuklar katıldı.
Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, Seferihisar CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Seferihisar CHP Kadın Kolları üyeleri katıldı.
 Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde bir araya gelen çocuklar ve aileleri Seferihisar CHP Kadın Kolları tarafından hazırlanan ikramlar ve hediye edilen yılbaşı paketleri ile gönüllü olarak geceyi renklendiren piyanist Ufuk Erdem eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Özel Can Arkadaş Özel Eğitim Merkezi müdürü Deniz Tolga İnci yaptığı konuşmada geceye destek veren başta Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, kendi hazırladıkları ikramlarla ve bu gecenin yapılma sürece başından beri destek veren CHP Kadın kollarına Seferihisar Belediyesi Basın ve Kültür Birimi çalışanlarına ve geceye gönüllü destek veren Piyanist Ufuk Erdem’e teşekkür etti.
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.