Seferihisar’da CHP daha da güçlü

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde partililer bir araya geldi.

Sığacık Yazar Evi Lokanta’da düzenlenen yemeğe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım, İl Yöneticileri Görkem Duman , Fulya Alçay, İsmail Yüzer, Yıldız yılmaz, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşat Cebeci, Saadet Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Ramazan Çakır, DEVA Partisi Seferihisar ilçe Başkanı Emin Yüce, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata, CHP 24. dönem İzmir Milletvekili Musa Çam ve sivil toplum derneklerinin yöneticileri ile Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi ailesi katıldı.

“Biz birlikte güçlüyüz”

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, günden güne Seferihisar’da büyüyen bir CHP ailesi ile buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdiği konuşmasında” Sevgili dostlar, güzel bir Seferihisar akşamında Ege Denizi’nin maviliğinde günbatımını sizlerle birlikte izlemek ve Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında tek yürek olup geleceğin güneşli, aydınlık ve ferah günlerini düşleyerek güneşin bereketli sofrasında buluşmak bizler için son derece mutluluk verici bir durum. Davetimize icabet ederek bizlerin yanında olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Cumhuriyetimizin parlak yıldızı ,asırlık ulu çınarımız ve bizlerin mensubu olmaktan büyük onur duyduğumuz partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emin adımlarla halkın iktidarını kurmaya ilerlediği şu günlerde, partimize gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımı safları daha da sıklaştırmaya, omuz omuza verip halkımızın geleceği için çok ama çok çalışmaya, mücadeleyi yükseltmeye ve sesimizi daha da gür çıkartarak partimize destek vermeye davet ediyorum. Çünkü biz hep birlikte çok daha güçlüyüz; iyi ki varsınız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.