Seferihisar’da Berber ve Kuaförler Hazır

Koronavirüsle mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle 11 Mayıs’ta açılacak. Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını tek tek dezenfekte ediyor.


Belediye Başkanı İsmail Yetişkin çalışmaları yerinde inceleyerek bu süreçte esnafa gerekli her türlü desteğin verileceğini belirtirken esnafla sosyal mesafe ve hizmete açılmalarının ardından uyulması gereken hijyen kuralları konusunda konuştu.
Seferihisar Belediyesi ve Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e desteklerinden ötürü teşekkür eden ilçe esnafı da sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uyarak hizmet vereceklerini belirtti.

Başkan Yetişkin “Koronavirüs sürecinin hızını düşürdüğü bugünlerde  tedbiri elden bırakmadan birtakım kısıtlamalarla beraber kuaförlerimiz ve berberlerimiz açılmaya başlıyor. Ancak vatandaşlarımızın evde kalma kısıtlamalarına uymaya devam etmesi  hala çok önemli.  Seferihisar Belediyesi olarak ilçemizde bulunan bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz.  Esnafımız bu süreçte çok büyük zarar gördü.  Berber ve  kuaförlerimiz yaklaşık 2 aydır kapalı, bu kardeşlerim hem ev geçindiriyor hem de istihdam sağlıyor. Seferihisar Belediyesi olarak kısıtlamalar sonrasında bu zararın ortadan kalkması için biz de esnafımızın yanında olacağız” dedi.​

Belediye ekipleri berber ve kuaför salonlarını dezenfekte etti
Belediye ekipleri berber ve kuaför salonlarını dezenfekte etti

Belediye ekipleri berber ve kuaför salonlarını dezenfekte etti

Belediye ekipleri berber ve kuaför salonlarını dezenfekte etti

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.