Seferihisar’da Basketbol Akademi Kampı

Seferihisar İzzet Gül Spor Salonunda başlayan Teos Basketbol kampına Seferihisar Spor, Doğa (Alanya),Denktaş( Aydın), Urla (İzmir), Ekin(İzmir), Torbalı (İzmir) genç takımları katılıyor.

 

Uluslararası Basketbol Kampları organizatörü (İBAC) Cenk Dumlupınar 50 sporcu ve 12 antrenörün katıldığı Teos Basketbol Kampına yoğun bir katılım talebi olduğunu belirterek; “ Her sömestr ve tatil aralarında değişik illerden farklı takımlarla basketbol turnuvası düzenliyoruz. Seferihisar’ı çok sevdiğim için bu yıl bu kampı Seferihisar’ın salonunda yapmaya karar verdik. Başkanımızı verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz, istediğim 2 hafta sürecek kampımızda arkadaşlık ve sporun birlikte nasıl daha zevkli hale geleceğini öğretmektir” dedi.

 

Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata Seferihisar’a gelen sporculara Seferihisar’a hoş geldiniz diyerek “ Umarım her yıl burada buluşuruz, turnuvamızın centilmenlik içinde sakatlanma olmadan geçmesini temenni ediyorum, hepinize başarılar dilerim” diye konuştu.

 

Kamp Seferihisar İzzet Gül Spor Salonunda Seferihisar Belediye Bandosu ile renklenen turnuva bir hafta boyunca sürecek.


basketbol  basketbol basketbolDSC_5629

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.