Seferihisar’da Başkanının Kapısı Açık!

Belediye Başkanı Tunç Soyer, salı ve perşembe günleri vatandaşlarımızla randevusuz olarak görüşecek.

1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Seferihisar Belediye Başkanlığı yeni bir uygulama başlattı. Bundan böyle Salı ve Perşembe günleri sabah 10.00- 13.00 saatleri arasında Seferihisar Belediye Binası’nda , 14.00 – 17.00 saatleri arasında Ürkmez Gençlik Merkezi’ndeki makamında vatandaşlar Belediye Başkanı Tunç Soyer’le randevusuz olarak görüşebilecekler. Pazartesi günleri aynı saatlerde Belediye Başkan Yardımcı Sayın Nilgün Durmazer, çarşamba günleri ise aynı saatlerde Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Gürhan Özata görüşme için hazır olacak. Başkan Soyer, ayrıca pazartesi ve cuma günleri ilçe sınırları içerisinde hem belediyenin devam eden işlerini takip edecek, hem de vatandaşların içinde olacak.

Çok olağanüstü hallerde, bir seyahat ya da bir zorunluluk dışında, belirtilen gün ve saatlerde kimseye randevu verilmeyecek ve vatandaşlar özgürce belediye başkanıyla veya yardımcılarıyla görüşebilecekler. Böylelikle direk başkan veya başkan yardımcılarıyla görüşmek isteyen vatandaşlar, randevu almadan, sırayla görüşebilecek.

Bu günler dışında Belediye Başkanı sadece çarşamba günleri, Başkan yardımcıları ise cuma günleri randevulu görüşme gerçekleştirecek. Bunun dışındaki günlerde, Başkan ve başkan yardımcıları gerek belediyenin iç işleyişi, gerekse Seferihisar’ın günlük işleri ve geleceğe dair projeleriyle ilgili olarak çalışmalarını sürdürecek.

Bu yeni uygulamanın Seferihisarlılara ve Seferihisar’a yararlı olmasını dileyen Başkan Soyer; “Elimizden geldiğince halkımızla görüşmeye, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Ama randevulu görüşme sisteminde anlık görüşme taleplerinde bazı sıkıntılar oluyordu. Yeni uygulamamızla Salı ve Perşembe günleri kapımız açık olacak ve gelen vatandaşımızla direk görüşeceğim. Umuyorum ki halkımızın memnun olacağı bir çalışmayı başlatmış oluruz” dedi.

 

 


pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.