Seferihisar’a yeni renk

Bünyesinde yeni nesil reklamcılık hizmetlerini barındıran Ajans Teos hizmete açıldı.

Açılışa Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Karabulut, Başkan Yardımcısı Evrim Ataman, Seferihisar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İnanç Karabulut, Seferihisar Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Bedri Kolat, Seferihisar Belediyesi Basın Yayın Müdürü Halil Bor, Doç. Dr. Bilgin Çelik ve davetliler katıldı.

Dijital itibar yönetimi, veriye dayalı dijital reklamcılık gibi dünyada öne çıkan markalaşma çalışmalarını Seferihisarla buluşturan ajans; sosyal medya, web sitesi, basılı reklam işleri gibi bir çok alanda da hizmet verecek.
Gazete Seferihisar’ın sahibi olan Teos Ajans, Seferihisar’ın en köklü medya grubu Seferihisar Yeni Haber Gazetesi ve Seferihisar.com haber portallarının da reklam haklarını yönetecek.

Açılışta konuşan Başkan İsmail Yetişkin, “Seferihisar’daki yerel markalarımızın, esnafımızın kendini iyi anlatması ve tüketiciyle bağı iyi yakalaması gerek. Bu noktada da Seferihisar’daki ajanslarımıza çok iş düşüyor. Maalesef yerel esnafımız ulusal ve küresel markalarla haksız bir rekabetin içinde. Biz yerel esnafımıza her zamankinden daha çok destek olacağız” dedi.

Seferihisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Karabulut, “Gazete Seferihisar’ı ve Ajans Teos’u yürekten kutluyorum. Yeni Haber Gazetesi olarak, 43 yılı bu sektörün içinde geçirmiş biri olarak rekabetin her zaman kaliteyi getireceğine inanıyorum. Gelecek gençlerde. Gençler inşallah bayrağı daha ileriye taşıyacak” dedi.
Ajans sahibi Dilek Gürbüz, katılan davetlilere teşekkür ederek, “Seferihisar bazlı veriye dayalı reklamcılıkla, çıtayı yükselteceğimize inanıyorum. Öyle bir çağda yaşıyoruz ki, dünyada veri artık altından daha değerli. Yaptığımız her işle esnafımızı, şirketlerimizi doğru kitleyle buluşturacağız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.