Seferihisar’a “Olanlar Oldu”

Tamamı Seferihisar’da, ağırlıklı olarak Sığacık Mahallesi’nde çekilen BKM yapımı ‘Olanlar Oldu’ filminin İzmir galası gerçekleşti. İzmir Optimum AVM’de gerçekleşen galada Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, filmin oyuncularına ve yönetmenine çok özel bir plaket hediye etti.

 

Galada, filmin yönetmeni Hakan Algül, filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Ata Demirer, oyuncular Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon ve Seda Güven İzmirli sinemaseverler ile buluştu.

 

Film ekibi, fuaye alanını ve avm’deki tüm balkonları saatler öncesinden dolduran seyirciler tarafından alkışlar ve çığlıklarla karşılandı.

SEFERİHİSARLILARA TEŞEKKÜRLER

Gösterim öncesi mikrofonu alan Ata Demirer: “Yoğun ilginize çok teşekkür ederiz, ayağınıza sağlık. Öncelikle çekimler boyunca Sığacık’ı adeta sessiz bir platoya çeviren tüm Seferihisarlılara çok teşekkür ederiz” dedi.

 

FİLM EKİBİNE TEOS TAŞLI PLAKET HEDİYESİ 

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer film ekibini salonda karşıladı ve onlara birer “teos taşı” hediye etti.  Soyer: “Ne verebiliriz diye çok düşündük. Dedik ki küçücük bir taş verelim ama ona bütün her şeyimizi yükleyelim. Bildiğimiz iyi ne varsa hepsinin anlamını yükleyelim. Tüm ekibe en derin sevgilerimi tüm Seferihisar adına sunuyorum” dedi.

 

“FİLMİMİZİN YOLU NETA, PRUVASI RÜZGARLI OLSUN”

 

Organizasyonu gerçekleştiren (BKM Ege Bölge Temsilcisi) DevAjans’ın başkanı Erhan Gölbey, filmde Zafer Kaptan’ı canlandıran Ata Demirer’e denizcilerin sembolü, üzerinde “Filmimizin yolu neta, pruvası rüzgarlı olsun” yazan ahşap bir tekne dümeni hediye etti. Tüm film ekibi de bu güzel ve anlamlı hediyeyle birlikte selfie çekti.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.