Seferihisar’a 6 yeni taksi

Seferihisar ilçesinde özellikle geçtiğimiz yaz aylarında vatandaş taksi bulamama konusunda oldukça fazla sıkıntı yaşamış, sosyal medya ve özellikle Seferihisar’da yayın yapan yerel haber sitelerinde bu konu manşetlere taşınmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 dedi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ilçede ki taksi ihtiyacının karşılanması amacıyla ihale düzenlemeye karar aldı; Bu kapsamda Seferihisar’da taksi sayısı 6 adet artırılacak. İhale muhammen bedeli ilçe için 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi.

Hasan Fehmi Abacı ” Konunun Takipçisiyiz”

Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Fehmi Abacı yaptığı açıklamada; ” Değerli meslektaşlarım, bugün çıkan UKOME kararı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni taksi hattı talebi onaylanmış olup, ilçemiz Seferihisar’a 6 yeni taksi ihalesi kararı verilmiştir. Haberin basında yayınlanması ile doğal olarak bilgi edinme gereksinimi duyan üyelerimiz olmuştur. Karar henüz bugün onaylanmış olup ilçelerde kullanılmak üzere yeni hatlar söz konusu olmuştur. Süreç ve ihale tarihi daha sonra açıklanacaktır” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.