Seferihisar yardım etmeyi sever

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in pandemi sürecinde “Seferihisar’da kaynamayan tencere bırakmayacağız” diyerek başlattığı kampanya Seferihisar Dayanışması olarak büyüyor.

Ekonomik krizin giderek ağırlaştığı bu günlerde dayanışmanın her zamankinden daha fazla önem taşıdığının altını çizen Başkan Yetişkin “Hayat pahalılığı ciddi boyutlara ulaştı. İnsanlar en temel ihtiyaçlara dahi erişemez hale geldi. Artık herkes kendi başının çaresine bakmaya zorlanıyor fakat bu süreçte yapacağımız en doğru şey dayanışma. Maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir websitesi oluşturduk” dedi.

İhtiyaç sahiplerini hayırseverler ile buluşturan https://dayanisma.seferihisar.bel.tr adresinde ihtiyaç durumuna göre kategorize edilmiş yardım çağrılarına dilenen tutarda destekte bulunulabilirken sistemde yardıma ihtiyacı olan aileler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek listeleniyor.

Su faturasından elektrik faturasına, kira ödemesinden eğitim desteğine kadar çok geniş bir kapsamda oluşturulan ihtiyaç listesine bir tıkla ulaşmak mümkün.

Başkan Yetişkin: ‘’Bu günleri hep beraber atlatacağız’’

Seferihisar Belediyesi olarak ocağı yanmayan, tenceresi kaynamayan ev kalmasın diye büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Yetişkin “Birlik olmaya, birbirimizin elinden tutmaya en çok ihtiyacımız olan günler bu günler. Halkı ekonomik krizin yükünden korumak da yine muhalefete düştü. Özellikle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun etkili muhalefeti ile KYK fazilerinin silinmesi yerel yönetimler olarak bizlerin de üzerine çok fazla iş düştüğünü gösteriyor. Aydınlık bir Türkiye için çocukların ve gençlerin temel ihtiyaçlara erişmesi ve eğitim masraflarını karşılayabilmesi çok önemli. Seferihisar Dayanışması’nın websitesinde hem temel ihtiyaçlar hem de eğitim desteği kategorisinden destek olabilirsiniz. Özellikle hayırsever vatandaşlarımızdan sitemizi ziyaret etmelerini rica ediyorum. Dayanışma ile bu günleri hep beraber atlatacağız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.