Seferihisar Spor En Zor Grupta

İzmir Süper Amatör Ligi’nde 2014-2015 sezonunun grupları belli oldu.

Seferihisar Spor ’un B grubunda yer aldığı yeni sezon öncesi ilk kez karşılaşacağı Ülkü Spor, Konak Belediye Spor, İzmir Büyükşehir Belediye Spor en güçlü ve en pahalı rakipleri oldu. 

11-12 Ekim haftasında ilk maçların oynanacağı İzmir Süper Amatör Ligi’nde yeni sezonun statü ve fikstürü Türkiye Futbol Federasyonu’nca onaylandı. İki grupta toplam 23 takımın katılımıyla düzenlenecek İzmir Süper Amatör Ligi’nde A grubunda 12, B grubunda ise 11 takım mücadele edecek.

Son iki sezon da olduğu gibi tekrar İzmir Süper Amatör Ligi’nde yer alacak Seferihisar Spor B grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek. Geçen sezon İzmir Süper Amatör Lig A grubunda şampiyon olan Ülküspor, üçüncü olan İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Konak Belediyespor bu sezon grup değiştirerek, B grubunun ekibi oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi şampiyonluğun favorisi ekiplerin mücadele edeceği İzmir Süper Amatör Lig B grubunda her hafta bir takım BAY geçerek maç oynamayacak.

sezon da B grubunda mücadele eden Torbalı spor, Seferihisar Spor, Kuruçeşme, Şirinyer spor, Güzelbahçe Belediye spor bu sezon da aynı grupta yer alacak.

1. Amatör ‘den Süper Amatör’e terfi eden Alaçatıspor, yeni sezonda B grubunda Ter dökecek.

STATÜ DEĞİŞTİ, ŞAMPİYONLAR DOĞRUDAN BALDA

Yeni sezonla birlikte yeni bir uygulama da başlayacak. Yeni sezonda İzmir Süper Amatör Lig A ve B gruplarını lider tamamlayan iki ekip önceki sezonların aksine play-off oynamadan doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek.

Gruplarını ikinci ve üçüncü sırada tamamlayan dört ekip de BAL’dan gelen ekiplerle baraj maçı oynamak için play-off maçlarına katılacak.

A GRUBU

1-       ÖZÇAMDİBİSPOR

2-       KARŞIYAKA G.BİRLİĞİ

3-        ÇİĞLİ BLD.SPOR

4-          DEDEBAŞI SPOR

5-          FOÇA BLD SPOR

6-         GÜZELTEPE GENÇLİK

7-          HALİLBEYLİSPOR

8-         K. ÇİĞLİ YENİ MAHALLE

9-           CEYHAN ALTINTILDIZ

10-         POYRACIKSPOR

11-          YENİ  BORNOVASPOR

12-       ÇANDARLI BLD.SPOR

 

B GRUBU

1-            ÖDEMİŞ BLD. SPOR

2-           BAYINDIRSPOR

3-            GÜZELBAHÇE BLD.SPOR

4-           İZMİR BLD.SPOR

5-           KONAK BLD.SPOR

6-            KURUÇEŞMESPOR

7-            ALAÇATI SPOR

8-           SEFERİHİSARSPOR

9-           ŞİRİNYERSPOR

10-         TORBALISPOR

11-         ÜLKÜSPOR

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.