Seferihisar Semt Evi Açılıyor!

Ülkenin dört bir yanında aydınlanma ve dayanışma merkezleri olma hedefiyle açılan Semt Evleri’nin yeni şubesi Seferihisar’da hayata geçiriliyor. Türkiye Komünist Partisi öncülüğünde yola çıkan Semt Evleri Seferihisar Şubesi 9 Nisan Cuma günü açılacak. Açılış
öncesi yazılı bir açıklama yapan Türkiye Komünist Partisi Seferihisar İlçe Örgüt Sekreteri Duygu Benzer tüm Seferihisarlıları açılışa davet etti.

Gün geçtikçe daha fazla eşitsizlik üreten, yaşam koşullarını gittikçe ağırlaştıran, emekçileri her fırsatta sağlığından, işinden, aşından eden ve hiç bir inandırıcılığı olmayan bu düzen neresinden tutsak elimizde kalıyor.

İçinde yaşadığımız bu düzenin, bizleri her fırsatta ne kadar yalnızlaştırdığını ve nasıl yok saydığını çok iyi biliyor ve görüyoruz. 

Kadınların toplumsal alandan dışlanmasına, eğitim sisteminin bir bütün olarak piyasanın ve gericiliğin kollarına emanet edilmesine ve yaşamın her alanında hissettiğimiz baskı ve sömürüye karşı bir arada durmaya çağırıyoruz.

Semt Evi’miz ilçe sakinlerinin bir araya geleceği, ortak sorunların konuşulacağı ve bu sorunlara karşı birlikte çözümler üreteceğimiz bir yer olacak. 

Aydınlanmanın ve dayanışmanın yaygınlaşması için çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik eğitici ve öğretici atölyelerde, kitap okuma günlerinde, film gösterimlerinde ve müzik dinletilerinde bir araya geleceğiz. 

Bu düzene karşı mücadeleyi ve dayanışmayı büyütmek için tüm Seferihisar halkını Semt Evi çatısı altında birlikte hareket etmeye ve dayanışmaya davet ediyoruz. 

Tüm Seferihisarlıları 9 Nisan Cuma günü saat 18:30’da Semt Evi’mizin açılışına bekliyoruz

Türkiye Komünist Partisi Seferihisar İlçe Örgüt Sekreteri

Duygu BENZER

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.