SEFERİHİSAR SANAT BAHÇESİNDE SULUBOYA RESİMLER

Seferihisar Sanat Bahçesi bünyesindeki etkinlikler hiç bitmiyor. Bu hafta sonu yine bir etkinlik var. Birçok sanatçı bir araya gelip ‘workshop’ düzenledi. 22 Temmuz Cumartesi ve 23 Temmuz Pazar günleri saat 15.00 da birbirinden değerli ressamların ve diğer sanatçıların katılımıyla ‘ suluboya’ resim üzerine güzel bir ‘ workshop ‘ düzenleniyor.

 

İlk gün (22 Temmuz Cumartesi) saat 15.00 civarında birbirinden değerli ressamların katılımıyla başladı. Suluboya ile çalışıldı. Her ressam kendi tekniğini kullanarak hünerli elleriyle harika suluboya resimler yaptı. Kimi suyu kâğıdın bütününde kullanırken kimisi de suyu kısım kısım kullandı. Çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Sıcak ve demli çaylar eşliğinde, dostlar arasında harika bir etkinlik oldu. Herkes sanat konuşuyordu. Günlük yaşamın monotonluğundan sıyrılıp birkaç saat içinde olsa sanatta buluştu herkes. Workshopta kimler mi vardı? Hemen söyleyeyim;

Çetin DAVRAN

Ekrem GÜN

Gülsen ERSAN

Kemal BİLİM

Cavide YILDIZ

Erdoğan TUNCER

Olga GRUZİN SAĞLAN

Özay MALKAYA

Fatih SEVER

 

Daha birçok ressam, sanatçı ve sanatsever de ilerleyen saatlerde onlara katıldı. Saat 19.00 a kadar sohbetler eşliğinde suluboya çalışıldı. Atmosfer çok güzeldi. Dost sohbetleri, çaylar, boyalar, tablolar, su….

 

Etkinlik 23 Temmuz Pazar günü de devam edecek. Sanatla, resimle ilgili herkesi bekliyoruz. Seferihisar Sanat Bahçesi ilçe merkezinde. Kime sorsanız gösterir. Merkeze yürüme mesafesinde. İçinde güzel bir kafeterya var. Çayları da güzel doğrusu. Büyük bir de bahçesi var. Çınar ağaçları da cabası. Hepinizi bekliyoruz.

Taşkın LAYIK

22.07.2016

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.