Seferihisar Nöbetçi Eczane Uygulaması Hazır

Türkiye çapında 100’ü aşkın resmi kurum ve 500’ün üzerinde haber sitesinin tercih ettiği nöbetçi eczaneler uygulaması Seferihisar Haber web sitemizde hizmete hazır. Seferihisar’da o gün hangi eczane nöbetçi, telefon numarası ve adresi, mobil üzerinden girdiğinizde gprs adresi bir tık ile parmaklarınızın ucunda olacak.

Nöbetçi eczaneler uygulaması Türkiye’de 70’den fazla yerel belediye, 150’nin üzerinde yerel gazete ve 500’ün üzerinde haber sitesi, 40’ın üzerinde hastane tarafından kullanılmaktadır.

Uygulamaya mobil üzerinden, web sitemizin ana sayfasından ve buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

More than 100 public institutions across Turkey on duty pharmacies and their preferred news sites on the application of Articles 500 Seferihisar on our website ready for service. Seferihisar will be at your fingertips with a click of gprs address when you enter via mobile, phone number and address, which pharmacy on duty that day.

Emergency services for pharmacies application of more than 70 local municipalities in Turkey, over 150 local newspapers and news sites on the 500, is used by over 40 hospitals.

You can access the application via mobile and from the home page of our website.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.