Seferihisar MHP Ahmet Şeremet’le Devam Dedi

Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 11.Olağan Kongresi’nde tek aday olarak katılan Ahmet Şeremet yeniden seçilerek Milliyetçi hareket Partisi Seferihisar İlçe Başkanı oldu.

Kongereye tek aday olarak giren Ahmet Şeremet “ Salonu dolduran milliyetçi kardeşlerimizi gördükçe gurur duyuyorum bundan önceki kongremizde tek tek insan toplayıp çağırdığımız partililerimiz şimdi salona sığmıyor çok teşekkür ediyorum, ama üzüldüğüm bir konu var; dün parti binamıza astığımız Hırsızlık Oğuldan Babaya Değil Babadan Oğula Geçer pankartımız bugün binamıza gelen polis arkadaşlarımız tarafından indirilmek istendi, şu an hala pankartımız orada asılı ama mahkeme kararı sonrasında ilçemizin polislerini daha fazla sıkmamak adına pankartımızı indireceğiz. Bugün yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Kenan Tanrıkulu, İl Başkanımız Nejat Karataş, Ülkü Ocakları il Başkanı Bilgehan Ağbaba, İl Başkan Yardımcımız Veysel Şahin, Eski İl Başkanı Musavat Dervişoğlu ve İl başkan yardımcılarımıza siz değerli partililerime çok teşekkür ediyorum “ dedi.

 

Kongrede tek aday olan Ahmet Şeremet 2. Kez Seferihisar Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı seçilerek yönetim listesi şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Üyeleri
1 – Ahmet Mirze
2 – Volkan Özfırat
3 – Naci Kozan
4 – Murat Urgan
5 – Medet Sarıkaya
6 – Aydın Üstüner
7 – Abit Bilmiş
8 – Tahsin Cebeci
9 – Ahmet Gül
10 – Özkan Değerli
11 – Aliye Sezen
12 – Turan Yıldırım
13 – Ahmet Çakal
14 – Mehmet Şahbaz

İl Delegeleri
1 – Ahmet Şeremet
2 – Süleyman Bozkurt
3 – Abit Bilmiş
4 – Naci Kozan
5 – Ahmet Mirze
6 – Medet Sarıkaya

 

 

DSC_4857 DSC_4873 DSC_4876 DSC_4879 DSC_4883 DSC_4888

pubg uc

2 YORUMLAR

  1. hiç kendinizi kandırmayın hüsnü başkan zamanında sizde biliyorsunuz bu yapmış olduğunuz kongre sıfat bile taşımaz siz eli taşın altına sokmak değil yanından bile geçmediniz öyleyken milliyetçi hareket partisi burda 4 sene şaha kalktı rekor kırdı siz parti binasını in gibi kullanırken meydanlara çıktınız bunlara dahil hatır gönül yapmadınız az daha aynı yoldan devam edin sizin amacınız partiyi büyütmek değil milliyetçi hareket partisini ayakların altına almaktır ekirünüz çok güzel ocak başkanı sen bi dahaki seçimlerde alacağınız oy belli 3. parti pardon 4. parti hdp yi unutmuşum

  2. sen daha önceki 10. genel kongreyi görmemişsin heralde o kongrede insanlar birbirini eziyordu o kongreden sonra yapılan ilk seçimlerde milliyetçi hareket partisi şaha kalktı hiç kendinizi kandırmayın aldığınız oy belli senin şeklin belli selaattin demirtaşın aldığı oy 1250 belediye seçimlerinde sizin aldığınız oy 1100 hayırlı uğurlu olsun yolunuz açık olsun gururunuz onurunuz bu geçen seçimlerde listeye bi bakın birde bu seçimlerdeki listeye bakın partiyi böyle bitiriyosunuz zaten

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.