Seferihisar Masterler Turnuvadan İki Ödülle Döndü

Bu yıl Antalya da düzenlenen 5. Atatürk Türkiye şampiyonasına ülkenin farklı bölgelerinden 28 takım katıldı. Organizasyonu Niğde masterler takımı üstlenirken Seferihisar masterler ilk kez bir turnuvaya katıldı. Teos Marinanın sponsorluğunda Türkiye şampiyonasına katılan Seferihisar masterler turnuvadan iki ödülle döndü.

Seferihisar masterler İlk maçında geçen yılın ikincisi Kırşehir masterler ile karşılaştı. Seferihisar masterler uzun süre 2-1 önde götürdüğü ve birde penaltı kaçırdığı maçın son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2’lik sonuçla ayrıldı.

Yıllardır her turnuvada boy gösteren ve şampiyonluklar yaşayan Diyarbakır masterler ile oynan ikinci karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Seferihisar masterler ikinci devre çok üstün bir oyun sergilemesine rağmen golü bulamayınca ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşma içinde ve maç sonrasında Diyarbakır masterlerla iyi ilişkiler kuruldu. Diyarbakır masterler Eylül ayında düzenleyecekleri turnuvaya Seferihisar masterleri onur konuğu olarak davet ettiler.

Seferihisar masterler turnuvada çeyrek finale kalamadı ama en centilmen takım ve katılımcı başarı ödülleri alarak turnuvadan iki ödülle dönen tek takım oldu.

Turnuva bitiminde yapılan ödül töreninde Diyarbakır, Trabzon, Manisa ve Kırşehir turnuvalarından davet alan Seferihisar masterler yeni bir takım olmasına rağmen önümüzde ki sezon İzmir liginde Seferihisar’ı başarıyla temsil edeceğinin sinyallerini verdi.

master spor

 

10296644_10152231383044822_297751771374794659_n

Haber : Evrim Ataman

pubg uc

1 Yorum

  1. Ekim ayından beri Seferihisar Halk Eğitimi Merkezinin görevlendirdiği Oğretmenler ile 2 ayrı kurs olarak devam eden çalışmalardan bir kez daha bahsedilmemiş olmasının kasıtlı olmayan bir tesadüf olmasını umut ediyorum .Takımımıza katkılarından dolayı Teos Marina müdürümüze sonsuz teşekkür ederken katıldkları ilk turnuva olmasına rağmen başarılı olduğunu düşündüğümüz başta kurs öğretmenlerimiz olmak üzere turnuvada oynayan oynamayan tüm kursiyerlerimizi kutluyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.