Seferihisar Masterlar’dan ikinci bahar

Ege Masterlar Federasyonu 2021 -2022 sezonu A grubu maçında Seferihisar Masterlar kendi sahasında Bornova Masterları 3-2 yendi.

  
Ligin güçlü ekiplerinden Bornova Masterlar konuk olduğu Seferihisar izzet Gül Stadyumu’nda Seferihisar’ın üstünlüğü ile geçen ilk yarıyı beraberlikle kapattı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta ikinci yarının 54. dakikasında Bornova Masterlar ilk kez Seferihisar kalesine geldi ve golü buldu.

 
Seferihisar Masterlar bu gole 3 dakika sonra Serkan’ın yaklaşık 25 metreden attığı şık golle karşılık verdi. Galibiyet için baskı kuran Seferihisar kontra ataktan kalesinde ikinci golü gördü. Etkili futbolunu sürdüren Seferihisar da Sayıl Özkan’ın düşürülmesi sonrası penaltıdan bir gol daha bularak maçı 2-2 ye getirdi.

 
Yattara Mustafa eski günleri hatırlattı


Uzatma dakikalarında günün en çok faule maruz kalan oyuncusu Sayıl Özkan ceza sahasına girerken tekrar düşürüldü. Frikiğin başına geçen Seferihisar’da yıllarca başarılı grafiği ile Seferihisar Belediye Sporda top koşturan Yattara lakaplı Mustafa Komur santrası yapılmayan son saniye golü ile takımına galibiyeti getirdi. İlk iki maçını da kazanan Seferihisar puanını 6 yaptı. 

7 Kasım pazar günü ilk iki maçını kazanan ligin lideri Şengüloğulları Masterlar’ın konuğu olacak Seferihisar Masterlar bu maçı kazanırsa lider olacak.  

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.