Seferihisar Masterlar Galibiyetle Başladı

Ege Masterlar Federasyonu 2021-2022 sezonu A gurubu ilk maçında Seferihisar Masterlar Bornova şehir stadında Altınırmak Masterların konuğu oldu.


Seferihisar ilçesinde bölgesel olarak futbol temsilciliği yapan Seferihisar Masterlar; baştan sona üstünlüğü ile geçen maç da yedi net fırsattan yararlanamazken gol uzatmalarda geldi. Kullanılan korner atışında ön direkte kafayla topu ağlara gönderen Erkan takımına galibiyeti getiren golü attı.

Seferihisar Masterlar ikinci maçını Bornova Masterlar ile bu hafta sonu Seferihisar İzzet Gül stadında seyircisinin önünde oynayacak.

Maç günü ve saati henüz açıklanmadı .. güncellenecektir..

Türkiye Masterler Futbol Ligi’nde forma giyecek futbolcuların kriter, yaş ve statüleri her sezon başında belirlenir ve ilan edilir.

2020-2021 sezonu için; 40 yaş üstü (1981 ve önce doğumlu) futbolcular oynayabilir. 1982 ve 1983 doğumlu futbolcular kontenjana dahil olup takımlar sınırsız sayıda kontenjan lisansı çıkartabilirler ancak Müsabaka İsim Listesi’ne en fazla 4 kontenjan futbolcu yazıp sadece 2 futbolcuyu aynı anda oynatabilirler.

Profesyonel sözleşmesi bulunan futbolcular, ligde forma giyemezler. Amatör futbol liglerinde forma giyen oyuncular, Masterler Futbol Ligi’nde lisans çıkartarak oynayabilirler.

Kaleciler kontenjan statüsünde değildir. Profesyonel olmamak şartı ile 30 yaş ve üstü oyuncular, sadece kaleci olarak Masterler Futbol Ligi’nde oynayabilirler.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.