Seferihisar Kazandı

30 Mart yerel seçimlerinde CHP’den yeniden aday olan mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer büyük bir farkla yeniden belediye başkanı seçildi.

Seferihisar’da beklenen oldu, ilçeyi dünyaya tanıtan 5 yılda adeta bir devrim gerçekleştiren Tunç Soyer, %54 oyla yeniden seçildi. En yakın rakibine 15 puan fark atan Soyer seçim öncesine yapılan anketleri yanıltmadı. 11245 oy ve %54’lük oranla seçilen Soyer, sonuçların açıklanmasının ardından ilçe merkez seçim bürosu önünde Seferihisarlılarla buluştu.

Eşi Neptün Soyer ve kızları Duygu ve Defne’yle sahneye çıkan Tunç Soyer, öncelikle Seferihisarlılara teşekkür ederek, bu güvene yine layık olmak için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını söyledi. Soyer; “Bu seçime girerken aklımızda tek bir şey vardı; o da %50’yi geçmek. Şimdi bunu başardık. Ama biz bazıları gibi bize oy vermeyenlere sırtımızı dönmeyeceğiz, yine herkesin, tüm Seferihisar’a belediye başkanlığı yapacağız. Seferihisar için canımı dişime takacağıma söz veriyorum. Gücüm ne kadar yetiyorsa sonuna kadar elimden geleni yapacağım” dedi.

Başkan Soyer, konuşmasının ardından halka kucaklaştı. Kutlama gecesi Dj Ersin eşliğinde havai fişek gösterisiyle ilerleyen saatlere kadar devam etti.

 

 
 

 

10169385_316494648475711_394221674_n

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.