Seferihisar InTourMarket Turizm Fuarında

İzmir, Rusya’nın Moskova kentinde 14-17 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITM Intourmarket Moskova Uluslararası Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İzmir’den 13 Mart Perşembe günü yola çıkacak olan heyette İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Selçuk Belediyesi, Seferihisar Belediyesi ve Bergama Belediyesi yetkilileri bulunuyor.

Fuar kapsamında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla İzmir tanıtımı yapılacak. Intourmarket Turizm Fuarı’na katılım için ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerine davet gönderilmiş katılım sağlayabilecek temsilcilerle toplantılar düzenlenerek fuara hazırlık yapılmıştı.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban “WTM Londra Turizm Fuarı,  Hollanda Vakantiebeurs Turizm Fuarı, İstanbul EMITT Turizm Fuarı, ITB Berlin Turizm Fuarı’ndan sonra şimdi de Intourmarket Moskova Fuarı’na İZKA’nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında belediyelerimizle birlikte katılıyoruz. Türkiye’nin turizmde en büyük pazarı olan Rusya, İzmir için de alternatif pazar konumunda. Rusya pazarındaki payımızı artırmak istiyoruz; bu anlamda Intourmarket Moskova Fuarı’na katılımı İzmir için çok önemli görüyoruz. Kentimizin turizm olanaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde tanıtarak, İzmir’in marka bilinirliğini artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Moskova’da düzenlenen iki turizm fuarından biri olan Intourmarket Fuarı, Rusya Kültür Bakanlığı’nın himayesinde ve desteğiyle, Rusya Seyahat Acenteleri Birliği, Rusya Turizm Endüstrisi Birliği, Rusya Federal Turizm Ajansı işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

 

 

_DSC4987s

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.