Seferihisar Gazeteciler Derneği açıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Atilla Sertel, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri Sefer Topçu, Rahmi Tezel Çınar, Kazım Parlak, Ak Parti İl Başkan Danışmanı Hamit Nişancı, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Halkların Demokratik Partisi İlçe Başkanı Aziz Benli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Kıvanç Ege ve çok sayıda gazeteci ve davetlinin katıldığı açılış töreninde Seferihisar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut katılımcılara hoşgeldiniz diyerek “43 yıllık gazetecilik hayatımın en büyük hayalini gerçekleştiriyorum. Bizden sonra bayrağı devralacak gençlerimiz için bu dernek aynı zaman da bir okul olacak“ ifadelerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Karabulut “Gazetecilik mesleğinin profesyonel bir şekilde yerine getirilebilmesi için gazetecilerin mesleki bilgilerinin artırılmasına yönelik desteklerde bulunmak istiyoruz. Gençlerin tecrübelerimizden yararlanabilmeleri için atölyeler düzenlemek istiyoruz. Dernek üyemiz duayen gazeteci Tevfik Tortamış da bu tarz projelere destek vermeye hazır. Umut ederiz ki genç gazeteciler derneğimize gelerek kendilerini geliştirirler” dedi.

Seferihisar’da çalışan gazetecilerin tek bir çatı altında toplanması, basın çalışanları arasında birlik ve beraberliğin sağlanması adına kurulan Seferihisar Gazeteciler Derneği, gazetecilerin, medya alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin, gazetecilik faaliyetlerini devam ettirmeleri, kapasitelerini güçlendirmeleri ve Seferihisar’daki çoğulcu medyanın oluşumunu desteklemeyi amaçlıyor.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar Gazeteciler Derneği’nin açılışını gerçekleştirdik. Seferihisar’daki tarafsız ve objektif gazeteciliğin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizdeki basının durumu ortada. Yerel gazeteler sesimizi duyurmamız için çok daha fazla önem kazandı. İlçemizde 43 yıldır gazetecilik yapan Dernek Başkanı Mustafa Karabulut Ağabey nezdinde tüm medya emekçilerine, Seferihisar Gazeteciler Derneği’ne başarılar diliyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.