Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi Senem Gürer Solak dedi

Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Kongresi’ne CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Ednan Arslan, ve önceki dönem İzmir Milletvekili Musa Çam, Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Saadet Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Ramazan Çınar, İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Şadiye Aşçıoğlu, delegeler ve partililer katıldı.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’ın divan başkanlığını yaptığı kongre İl Başkanı Deniz Yücel’in konuşması ile devam etti.

Yücel “İktidar partisinin içinde bir çatırdama var. Geçmişte beraber yürüdükleri, 15 Temmuz hain darbe girişimini yapan yapı ile olduğu gibi, geçmişte yine beraber yürüdükleri ve başbakanlık ve bakanlık yapan isimlerle de aralarında çatırdama var. Biz insanların işsizlik nedeni ile intihar etmediği, kadınların şiddet görmediği, toplumun huzur ve barış içinde yaşadığı bir Türkiye için çalışıyoruz. Burada olan olamayan mücadelemize destek olan herkesi yürekten kutluyorum” diyerek sözü Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e bıraktı.

Başkan Yetişkin “Bugün geçmişe nazaran iktidara daha yakınız, bunun bilincinde olup daha çok çalışmalıyız, Seferihisar’da bugün demokrasi nasıl uygulanır bir kez daha gösteriyoruz, yanımızda destek olan vekillerimize, tüm parti üyelerimize ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na mesajları için çok teşekkür ederiz “ dedi.

Tek liste ile girilen seçimde Senem Gürer Solak İlçe Başkanı seçildi.

“Cumhuriyet Halk Partili olmak demek; siyaset bana ne verecek demek değil, ben topluma ve halkıma ne vereceğim demektir”

Senem Gürer Solak “Partimize gönül veren sevgili dostlar, Cumhuriyet Halk Partisi Türk halkının var olma iradesinin adıdır. Cumhuriyet Halk Partisi özgürlük ve bağımsızlık sevdasının yüreklerde yankılanmasıdır. Partimiz Cumhuriyet ve devrimlerin güçlü kalesidir. Bu partinin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum ve ömrümün sonuna kadar gurur duyacağım. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek; siyaset bana ne verecek demek değil, ben topluma ve halkıma ne vereceğim demektir. Her gün daha da yoksulluğa ve işsizliğe mahkum edilen halkımızın kurtuluş umudunun adıdır Cumhuriyet Halk Partisi. Bu umudu gerçekleştirmek ve aydınlık geleceği kucaklamak için sizleri Cumhuriyet Halk Partisi’nde birlik olmaya, partimizi iktidara taşımaya, bu uğurda zorlu fakat onurlu bir mücadele vermeye davet ediyorum. Seferihisar İlçe örgütümüz 31 Mart yerel seçimler sürecinde gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar sonucunda ilçemizden iki değerli Belediye Başkanı çıkarmıştır. Seferihisar Belediye Başkanımız sayın İsmail Yetişkin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer. Bu başarı asla tesadüf değildir, siyasi başarıların sırrı takım çalışmasında gizlidir. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütümüz takım çalışmasını çok iyi gerçekleştirmiştir. İlçe yönetimindeki görev alan birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlerin değerli oylarıyla İlçe Başkanı seçileceğim yeni dönemde ekibimle birlikte gerçekleştirmek istediğimiz bazı projelerden söz etmek istiyorum. Gerçekleştirmeyi planladığımız bilimsel, sanatsal ve kültürel etkinliklerle tüm halkımızı kucaklamayı düşünüyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’yla düzenli toplantılar gerçekleştirerek onların görüş ve düşüncesinden faydalanacağız. Tüm çalışmalarımızda geçmişte olduğu gibi Seferihisar Belediye Başkanı Sayın İsmail Yetişkin ile birlikte uyum içinde Seferihisar halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremizin öncelikle Seferihisar’a sonra partimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını en kalbi duygularımla diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Sayısı düşük olan oylar liste dışı verilmiştir.
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.