Seferihisar Çocuk Belediyesi’nin 3. Dönem Başkanı Belli Oldu

Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezinde düzenlenen 3. dönem Çocuk Belediyesi  Toplantısı’nda 15 yaşındaki “İlhamcan Çelikoğlu ” kullanılan 75 oyun 30’unu alarak ilçenin yeni çocuk belediye başkanı seçildi. Oylama sırasında kullanılan oyları sayan ve Çocuklara Çocuk Belediyesinde bulunmanın ne demek olduğunu anlatan Belediye Başkanı Tunç Soyer yeni dönem başkanı İlhamcan  Çelikoğlu’na sembolik Çocuk Belediyesinin anahtarını vererek  3. dönem süresince başkan yardımcıları olacak Defne Kepcan, Yağmur Yılgün, Cansu Ateş’e başarılar diledi.
Yeni Başkan İlhamcan Çelikoğlu sonuçlar açıklandıktan sonra ” 3 yıl önce neredeyse 10 kişi ile Çocuk Belediyesini kurmuştuk. Şimdi Çocuk Belediyesinin kendi binası var. daha çok imkanı var, kurslar, eğitimler. Ben tiyatro konusunda en çok kendimi burada geliştirdim ve başkanlık dönemimde tiyatro konusunda daha çok elimizden geleni yapmaya çalışacağım; beni seçtiğiniz için teşekkür ederim ” dedi.
Seferihisar Belediyesindeki bazı birimlerin aynen karşılığı bulunan ve birimlere atama yapılan toplantının ve başkan seçiminin ardından yeni dönem listesi şu şekilde oluştu.
Başkan  : İlhamcan Çelikoğlu
Başkan Yardımcısı  : Yağmur Yılgün
1. Başkan Yardımcıları   : Defne Kepcan, Cansu Ateş
DSC_3645 DSC_3667 DSC_3687 DSC_3690
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.