Seferihisar CHP ve İYİ Parti Yönetimleri Buluştu

24 Haziran seçimlerinde ittifak yapma kararı alan CHP ve İYİ Parti’nin Seferihisar yönetimleri biraraya geldi.  İYİ Parti ilçe Başkanı Kürşat Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti.

İYİ Parti Seferihisar İlçe teşkilatının Cumhuriyet Halk Partisine Gerçekleştirdiği ziyarette, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları İlçe Başkanı Günay Öksüz, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Akın İldeniz ve yöneticileri hazır bulundu.
  CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin “ İYİ Parti ülkemize hayırlı olsun, demokrasinin yeni partilere her zaman ihtiyacı var. Bizler gerek bugün Ankara’da gerek yerel düzeyde hep destekçiniz olacağız, çünkü hepimizin ortak bir amacı var ve biz bunu gerçekleştirmek için sandığa gideceğiz” dedi. 
 
 
İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşat Cebeci, ” Biz yıllarca ayrıştırılarak bu hale geldik, bir şekilde hep bizi kontrol ettiler. Biz zor bir süreç içinde bu günlere geldik elbette mücadele vermeye devam ediyoruz ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin tavrınıda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun saygılı tavırlarını, parti üyelerinin tavırlarınıda mutlaka tarih altın harflerle yazacak, demokrasi ve ülkemiz çocuklarımızın yarınları için en önemli tavır budur. Sizi takdir ediyoruz size teşekkür ediyoruz, tarih bunun ödülünü size verecektir. Başkanımız Meral Akşaner ile Türkiye’de kartlar yeniden dağıtılmaya başlandı, siyaseti bir kenara bırakıp ülke mücadelesi vermek en önemli olay haline geldi. Biz gittiğimiz her yerde köklü CHP partisine gönül vermiş kişilerden olumlu ve çok sıcak yaklaşımlar alıyoruz, teşkilat olarak demokrasi hamlenize teşekkür ediyoruz umarız gelecek günler hep iyi olur” dedi. 
       

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.