Seferihisar Challenge Başladı

Seferihisarlılar sosyal medyada yardım kampanyası başlattı. İhtiyaç sahibi ailelere temel ihtiyaç yardımında bulunmak isteyen Seferihisarlılar birbirlerini sosyal medyada kampanyaya destek vermek için davet etti.

“Bu zor günleri atlatacağız”

Sosyal medyada başlatılan “challenge” (meydan okuma) kampanyasını Meclis Üyesi Halim Temese başlattı. Sosyal medyadan çağrıda bulunan Halim Temese, “ Bu zor günlerde bizim de elimizi taşın altına sokma zamanı geldi. Seferihisar’da yaşayan ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanında olacağız” dedi.

Kampanya çığ gibi büyüdü
Kampanya ardından Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü İnanç Karabulut, Seferihisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Gökhan Pehlivan, Gazeteci Evrim Ataman ve Tepecik Mahallesi Muhtarı Azat Aktaş destek verdi.

Başkan Yetişkin, tüm temel gıda ürünlerinin olduğu paketin Halk Market’ten satın alınabileceğini belirterek, “Vatandaşımız paketi kendi hazırlamak isterse, teslim etmek için 444 7 743 / 176-222 no’lu dahililerden Sosyal Yardım İşleri Birimi’ne ulaşılabilir” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.