Seferihisar Briçte Şampiyon

Seferihisar Belediyesi Briç Takımı 2014-15 kış ligi şampiyonu oldu.

 

iki eleme ve bir playoff etabı olmak üzere üç turlu ligde playoffa kalan tek ilçe takımı olan Seferihisar Spor, 52 takımın katıldığı kış liginde şampiyon olarak büyük bir başarıya  imza attı.

 

Şampiyonluğun ardından Takım kaptanı  Cengiz Sayısız, Belediye Başkanı Tunç Soyer’i kupayla ziyaret ederek teşekkür etti. Kaptan Sayısız; “Yıllardır beraber  oynadığım ortağım Ayhan Türk’le birçok ikili turnuvada şampiyonluk ve iyi dereceler aldık .Takım olarak ilk defa bu kadar büyük bir başarıyı kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bize desteklerini esirgemeyen Belediye ve kulüp başkanımız sayın Tunç Soyer’e  çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz başkanımızın destekleriyle Türkiye şampiyonu olup ülkemizi yurt dışında Seferihisar Spor formasıyla temsil etmek. Buradan başta yıllardır beraber birçok başarıya imza attığımız ortağım Ayhan Türk olmak üzere diğer takım arkadaşlarım Hakan Baynazoğlu, Abdullah Özoğlu, Ali Türkel  ve Deniz Tamiş’e çok teşekkür ediyor kazandığımız şampiyonluğu başkanımız sayın Tunç Soyer ve tüm Seferihisar halkına hediye ediyoruz” dedi.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’de; “52 takım arasından sıyrılıp birinci olmak çok büyük bir başarı. Başta Cengiz Sayısız ve ekip arkadaşlarını içtenlikle kutluyor, Seferihisar’a bu büyük gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Dilerim bu başarılı ekip, yakaladıkları moral, güç ve sevinçle daha büyük başarılara imza atacaklardır. Biz elbette belediye olarak gücümüz yettiğince destek olup, başarıya giden yollarını açmaya gayret edeceğiz” dedi

DSC_0031

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.