Seferihisar Belediyesi’nden sumatik

Seferihisar’da Halk Market’lerin önüne sumatik makineleri kuruldu

Seferihisar Belediyesi çevreci bir projeyi daha hayata geçirdi. Susuzluğun ve kuraklığın her geçen gün yaşamımızı tehdit ettiği bu dönemde Seferihisar Belediyesi Halk Market’lerin önüne su otomatları koyarak ilçede bir ilke imza attı.

Hem su israfının önüne geçmek hem de kullanılan su ambalaj ürünlerinin sürdürebilirliğini sağlayarak çevre kirliliğinin bir nebze önüne geçmek adına kurulan sistem vatandaştan tam not aldı.

19 litre su 8 TL

Halk Market’lerin önüne yerleştirilen su otomatları vatandaşların ekonomisine de büyük katkı sağladı. 24 saat boyunca vatandaşların hizmetinde olan su otomatlarında 5 litre su 2 TL, 19 litre su sadece 8 TL olarak belirlendi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin bu proje ile çevre kirliliğine karşı bir nebze de olsa fayda sağladıklarını belirterek “ Sağlıklı ve temiz içme suyunu vatandaşlarımıza uygun fiyatta ulaştırarak ekonomilerine de katkı sağlıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız 7 gün 24 saat su otomatlarımızdan yararlanabilecek.” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.