Seferihisar Belediyesi’nden Corona virüs önlemi

Seferihisar Belediyesi tarafından tüm dünyada etkisini gösteren corona virüsüne karşı ilçe genelinde dezenfektasyon çalışmaları başlatıldı. 

Temizlikişleri müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda ilçede bulunan Seferihisar Belediyesi ve Çocuk Belediyesi binaları, camiler, parklar, okullar da dezenfeksiyonçalışmaları başladı. 

Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik işleri müdürlükleri tarafından özel olarak kurulan ekip Seferihisar’da dezenfekte edilmemiş yer kalmayana kadar çalışacak. 

Konuyla ilgili bilgi veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’da özellikle camilerimizde ve okullarımızda rutin olarak ilaçlama çalışmalarını yapıyorduk, ama bugünlerde Koronavirüs’e  karşı önlemlerimizi arttırdık. Seferihisar’da vatandaşlarımızın yoğun olduğu her yerde, okullarda camilerimizde özel virüs ilaçları kullanarak dezenfekte işlemlerine başladık, bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak bir çalışma yürütüyoruz, ayrıca vatandaşlarımız belediyemizin halk marketinde uygun fiyatlarda hijyen mendilleri ve kolonya bulabilirler” ifadelerinde bulundu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.